Coaching on the job

deskundigheidsbevordering scholing training gespreksvaardigheden gespreksvoering

Ga jij soms met pijn in je buik naar een overleg?
Heb jij goede ideeën en moeite om die voor het voetlicht te brengen?
Streef je naar gelijkwaardigheid, maar ben je toch aan het sturen of sjorren?
Wil je jezelf ontwikkelen in je rol als voorzitter?
Ben je benieuwd hoe je jullie overleg kan verbeteren?

Maak ruimte om stil te staan en ontdek hoe je verder komt

Waarom

Als professional ben je van grote waarde. Met je houding, vakkennis en vaardigheden kun je het verschil maken in het leven van mensen. Blijf jezelf ontwikkelen en plezier houden in je werk. Je bent het waard.

Voor wie

Je werkt in zorg – welzijn – onderwijs – sociaal domein. Je merkt dat sommige overlegsituaties je goed af gaan. In andere situaties ervaar je hindernis of ergernis. Je wilt leren hoe je kunt omgaan met die situaties.

Wat en hoe

We beginnen natuurlijk met kennismaken. Over en weer aftasten of het past: jij, ik, jouw vraag, mijn expertise. Dat kan via Zoom, maar liever op locatie. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Als het past, gaan we aan de slag. In het eerste gesprek gaan we na wat je wilt bereiken en wat je daarin tegen komt. Dat inzicht geeft je al handvatten. Afhankelijk van je vraag en de tijd werken we verder. Dit is een live gesprek, dus op locatie. Het kan binnen of buiten zijn en duurt ongeveer 1,5 uur.

Hoe het verder gaat, is aan jou. Als je met de nieuwe inzichten zelf verder kunt, is dat prima. Vaak helpt het om een klankbord te hebben bij het toepassen in de praktijk. Dat noem ik een klankbordgesprek. Verder gaan met een coachgesprek kan ook. Om aan te sluiten bij wat voor jou werkt, kun je kiezen uit een mix van verschillende begeleidingsvormen: coachgesprek (live), klankbordgesprek (telefoon/Zoom) of e-mail contact.

Kosten

Het kennismakingsgesprek is gratis. Ik werk met strippenkaarten die je flexibel kunt inzetten. Een strippenkaart van 4 uur kost € 275 excl.Btw.

Zullen we kennismaken?

Een afspraak is snel gemaakt via 06 1782 1731 (op werkdagen) of het contactformulier.