Open intervisie

Open intervisie

Kom je met jouw inbreng niet tot je recht in een overleg?
Je ergert je aan Veelprater, Beterweter of Ja-maar-er?
Werk jij vanuit eigen regie, maar ben je soms aan het sturen of sjorren?
Had jij onlangs een moeizaam gesprek met een betrokkene?

Als je een of meer vragen met ja beantwoordde, dan heb ik een inspirerende intervisie voor jou!

Ontdek hoe je méér bereikt met mìnder woorden

Waarom

  • Je geeft je basishouding en gespreksvaardigheden een opfrisbeurt. Wat je dagelijks gebruikt, heeft immers onderhoud nodig.
  • Je versterkt je netwerk: deelnemers zijn collega’s uit zorg, welzijn, onderwijs, sociaal domein die de onderwerpen en dilemma’s herkennen.
  • Je ontvangt inzichten waarmee jij aan de slag kunt en bent op jouw beurt inspiratiebron voor anderen.
  • Je kunt deelnemen wanneer het jou uit komt.

Voor wie

Je bent professional in zorg – welzijn – onderwijs – sociaal domein. Bijvoorbeeld praktijkondersteuner, wijkcoach, casemanager dementie, intern begeleider, wijkverpleegkundige, contractmanager, diëtist, sociaal werker, fysiotherapeut of huisarts. Je vindt het belangrijk je te blijven ontwikkelen in je vak. Daar maak je graag ruimte voor.

Wat en hoe

We oefenen met de basisvaardigheden voor een goed gesprek: grondhouding, aandachtig luisteren, open vragen stellen, ruimte innemen en loslaten.

Tijdens Open Intervisie werken we met de praktijksituaties van alle deelnemers. Daarom is de groep klein: minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers. Van te voren bereidt je jouw casus voor. Na inschrijving hoor je hoe je dat kunt doen.

Het concrete resultaat van jouw intervisie-ronde is een waaier aan benaderingen. Inzichten die je in je eentje niet had bedacht. Aan jou om te kiezen welke jij wilt toepassen in jouw werk.

Mijn ervaring is aan de slag gaan met je voornemens, in de knel kan komen door de waan van de dag. Daarom kun je in de week na de open intervisie bijeenkomst op een later moment gebruik maken van een telefonische meedenksessie van ongeveer 30 minuten. Dat zit bij de prijs in.

Kosten

In ruil voor je feedback betaal je de speciale introductieprijs van € 55 excl. BTW. Dat is voor één bijeenkomst en een individuele meedenksessie. Je ontvangt een deelnamebewijs t.b.v. accreditatie- of PE-punten.

Deskundigheidsbevordering training scholing

Data, locatie en aanmelden

Je kunt je inschrijven voor:

  • Zaterdag 29 januari van 10.00 tot 13.00 uur
  • Zaterdag 19 februari van 10.00 tot 13.00 uur
  • Zaterdag 12 maart van 10.00 tot 13.00 uur
  • Dinsdag 22 maart van 15.00 tot 18.00 uur
  • Donderdag 31 maart van 15.00 tot 18.00 uur

Locatie: Oosterbeek, vlak bij Arnhem en Ede. Een ruime plek, waar we rekening kunnen houden met geldende en gewenste Covid maatregelen.

Doe jij mee?