Inschrijvings- en betalingsvoorwaarden

Inschrijven Open intervisie

De inschrijving voor Open intervisie is pas definitief na ontvangst van het aanmeldformulier én betaling van het deelnamegeld dat op de factuur vermeld staat. De factuur wordt verstuurd zodra het minimum aantal deelnemers per bijeenkomst is bereikt.

Betaling

De factuur dient binnen 14 dagen betaald te worden, tenzij anders vermeld. Indien een bijeenkomst voor Open intervisie of Coaching-on-the-job binnen 14 dagen na inschrijving plaats vindt, dient de factuur dus direct betaald te worden.

Doorgang bijeenkomsten

Bijeenkomsten in groepen gaan door overeenkomstig de geldende COVID-19 richtlijnen. Daarnaast geldt voor Open intervise een minimale groepsgrootte van 3 deelnemers.

Bij onvoldoende aanmeldingen kan een Open intervisie bijeenkomst tot een week voor geplande datum worden geannuleerd. Indien mogelijk wordt een alternatieve datum aangeboden. Mochten die niet schikken, dan wordt het deelnamegeld teruggestort op dezelfde rekening als waarvan de betaling is gedaan.

Annuleren

Annuleren door deelnemer dient altijd schriftelijk (= per mail) te worden gedaan. Tot twee weken voor de geplande datum kan dit kosteloos. Annuleer je binnen 14 dagen, dan wordt het deelnamegeld niet teruggestort. Overleg over deelname op een andere datum is altijd mogelijk.

Copyright

Het is niet toegestaan schriftelijk materiaal dat gebruikt wordt in bijeenkomsten van Slagvaardig overleg te vermenigvuldigen, zonder voorafgaande toestemming.

Bewijs van deelname

Deelnemers aan Open intervisie en indien gewenst van andere bijeenkomsten van Slagvaardig overleg, kunnen een bewijs van deelname krijgen t.b.v. accreditatie of PE-punten.